ÅRVOLL

Etter byggingen av en ny garasje ønsket denne klienten en fullstendig redesign av hagen slik at utformingen av hagen fungerte. Det måtte inneholde noen koselige sittegrupper, oppdatering av plantearealene og en plen for familieselksaper. Det var også en liten leilighet, så designet måtte inneholde et privat uterom for leietakeren.

Årvoll garden

DESIGN

En sti med tromlet brostein fører fra den nye oppkjørselen og forbinder huset og til de sittegruppene. Fra bakdøren er det en liten solfelle med sitteplass rundt et kirsebærtre og duftende blomster og urter i plantekasser. Leiligheten har sin egen separate treplatting omgitt av stauder og prydgress. En større skifer terrasse og en pergola utnytter utsikten og er omgitt av busker og eviggrønne planter for å skjerme den fra resten av hagen.

PLANTER

Lavendula // Philadelphus // Rose ‘New Dawn’ // Geranium ‘Sirak’