Ofte stilte spørsmål

For enten hagedesign eller plantedesign, møter vi og jeg finner ut hva du liker, og ved hjelp av målinger og områdeanalyse utforsker vi hva som er mulig. Jeg lager tegninger som kan gjennomføres av deg selv eller av en profesjonell anleggsgartner.

Send meg en forespørsel hvis du vil vite hvordan NTGD kan hjelpe deg med å skape din drømmehage.

Du kan finne detaljer om en rekke designpakker her. Hvis du ikke ser noe som passer dine behov, kontakt meg, så skal vi kunne finne en løsning som passer deg.

For en helhet design tar det vanligvis flere uker til noen måneder. Men du får en idé om tidsramme på det første møte, da det vil avhenge av tilgjengeligheten min.

En hage kan bli designet når som helst på året!

Høst/vinter er en fin tid å starte slik at designet ditt kan være det første i køen som skal bygges om våren.

Jeg holder til i Oslo og mange av hagene jeg jobber med er her eller i nærheten, men jeg har designet hager over hele Norge med digitale verktøy. Finn ut mer her eller ta gjerne kontakt.

En helhet design er ideelt hvis du ønsker å endre hagen din fra grunnen av, og du vil vurdere utforming med alle elementer du ønsker og nye staudebed. Ellers hagedesigntjenesten er nok hvis du trenger bare en utforming av hagen. Fortsatt er usikker? Book et møte

Anleggsgartnere er veldig dyktige i å bygge hagen din, men hvis du vil ha kreative ideer og originale løsninger fra noen som er utdannet designer og har tatt seg tid til å bli kjent med dine behov og ønsker ned til små detaljer, så er det bedre å ansette en designer først .

Ikke vent, plan hagen så snart som mulig. For å vite nøyaktig hvordan uterommet ditt skal formes på lang sikt er spesielt nyttig under byggingen. Det kan være potensielle besparelser og et bedre samlet resultat ved å vurdere områder som adkomst, nivåer og parkering på et tidlig tidspunkt.

Absolutt! Design bidrar til å maksimere potensialet i hagen din uansett hva det betyr for deg, enten det er å ha en fin sittegruppe, et sted å spise ute eller fin blomsterbed. Å ha en godt designet hage kan bringe ulike ideer sammen og gjøre det til et harmonisk og sammenknyttet område. Alle planter trenger litt vedlikehold, men du får en sjekkliste på slutten av prosessen slik at du kan holde hagen din fin. Vi diskuterer alle dine ønsker og preferanser på det innledende møtet slik at designet kan gjenspeile deg og din livsstil så mye som mulig. Mengden og typen av planting kan variere og utformes rundt dine egne interesser, så hvis du ønsker å holde vedlikehold på et minimum, eller du ikke er grønnfingret, er planting designet rundt det.

Hagevedlikeholdsbesøk kan arrangeres til tider som passer deg, planlagt til faste tider eller i ferieperioder når du er bortreist.  Oppfølgingsrådgivning kan også arrangeres, enten det er bare i de tidlige stadiene etter at hagen din er bygget for å komme i gang, eller når du vil. Kontakt meg