Om NT Garden Design

NT Garden Design daglig leder og hagedesigner Nicola
Hei, jeg er Nicola! Hagedesigner & Gartner

Ønsker du en hage som passer bedre med din livsstil?

Siden 2017 har NTGD tilbudt skreddersydde hagedesigntjenester til kunder som foretrekker en personlig service med høy oppmerksomhet på detaljer og god kommunikasjon.

Jeg jobber tett med folk som har hage ambisjoner, og vil i gang med å lage sin første hage, eller skal videreutvikle/endre en allerede eksisterende hage.

Vi bruker tid på å utvikle ideer til din hage basert på hvordan hagen skal brukes, fremfor en formell eller fast idé eller aktuelle trender. Jeg hjelper deg å gjøre alle dine ideer og ønsker om til en fysisk hage slik at du kan unngå å gjøre kostbare feil og vi skaper et uterom som er funksjonelt og livforbedrende og harmonisk med omgivelsene.

Hagen din skulle være et sted hvor du vil tilbringe tid med venner og familie, føler deg nærmere naturen eller et sted å rømme slik at du vil ta deg tid til å planlegge det riktig.

Hvorfor velge meg?

Jeg utdannet i hagedesign fra The Inchbald School of Design i London som er pioner i hagedesign opplæring i England og verdenskjent for opplæring i både interiør og hagedesign av høy kvalitet. I tillegg studerte jeg hagebruk og plantevitenskap ved ‘The Royal Horticultural Society’. Med ca. 300 læringstimer, ga kurset meg en god forankring i plantekunnskap som konsoliderer designopplæringen min, slik at jeg kan gi god råd til kundene mine. Jeg er medlem av The Society of Garden Designers, England. Som medlem er jeg forpliktet til kontinuerlig opplæring for å holde meg oppdatert med emner knyttet til hagedesign.

Jeg vokste opp i London men Oslo har vært mitt hjem siden 2012. Jeg tilbyr designtjenester til folk over hele Norge. Finn ut mer her.

Ønsker du en design veiledning?