PLANTEPAKKE

HVA DU TRENGER Å VITE

HVA ER PLANTEPAKKE?

Planteplakker er ferdiglagte plantesamlingene som er enkle å vedlikeholdte plantedesign og sammensatt av en profesjonell hagedesigner. Hver samling består av planter som er nøye utvalgt for å fungere perfekt sammen. Hver samling inkluderer planter som har lignende behov, og som kombineres godt sammen slik at hele bedet er interessant hele vekstsesongen.

Plantepakkene er perfekt for noen som ønsker en rask, ukomplisert løsning, men med fordelen av en profesjonelt designet plantedesign. 

MÅTE Å BRUKE PLANTEPAKKENE

I tillegg til å skape et helt nytt blomsterbed, kan du prøve å kombinere disse plantene med dine eksisterende blomsterbedene for å utfylle hagedesignet. Eller legg til andre busker eller eviggrønne planter for å skape en større, blandet plantebed-design. For å forlenge vekstsesongen til den nye bedet velg fine blomsterløk.

HVOR KOMMER PLANTENE FRA?

Alle planter dyrkes med kjærlighet på norske planteskoler og kommer til deg klar for planting. Plantene er tilpasset det norske klimaet og har minimalt behov for stell.

BESTILLING AV PAKKE

Det er lurt å bestille i god tid hvis dere vil varene i våren. Siste frist er 20. mars for å få levert pakkene for først mulighet i våren (april/mai avhengig av været). Bestillinger etter 1. mars vil bli levert i juni. Vi kan levere med senere bestilling enn det, men noen av varene kan bli utsolgt da anbefaler vi dere å sende en e-post først hvis dere vil bestille etter Juni.

HVA BESTÅR HVER PAKKE AV?

  1. Et ferdig design med nok planter til å fylle et bed som er omtrent tre meter langt og en meter bredt. Dette betyr at i hver pakke inneholder mellom 15-17 planter og 8-9 forskjellige varianter av planter
  2. Enkle, trinnvise instruksjoner for å plante disse plantene i hagen din
  3. En plantegning som skaleres med navn på plantene og deres plasseringer i bedet
  4. En årlig vedlikeholdsplan for å sikre plantens levetid

HVA ER PROSESS?

Klikk på et moodboard for mer informasjon om hver plantesamling. Det er 4 plantepakke for forskjellige forhold du kan bestille. 

Velg pakken du liker og som passer din plass. Når plantene er klare, vil du bli varslet om leveringsdato og -tid via e-post med. Plantene dine leveres for hånd for å sikre at de kommer til deg i best mulig forfatning.

NÅR LEVERES PAKKE?

Når plantene er klare, vil du bli varslet om leveringsdato og -tid via e-post med. Plantene dine leveres for hånd for å sikre at de kommer til deg i best mulig forfatning.

PLANTE UT

Så snart du mottar bestillingen, fordeler du plantene jevnt i bedet i henhold til planen (som vil bli sendt med ordrebekreftelsen) og la dem få tid til å vokse! Bedet vil være på sitt beste mellom 2-3 år etter planting.

planlegg neste års hage

Klar til å ta neste steg i design?

NT Garden Design tilbyr detaljerte plantedesign skreddersydd for deg og som passer til hagen din. Finn ut mer og bestill din egen personlige konsultasjon.