Få liv i hagen din igjen

colourful flowerbed

Noen ganger trenger du ikke et helhet redesign av hagen, men trenger litt kreativ redigering og justering. Det kan bety litt endring av det eksisterende landskapet med nye områder eller detaljer som møbler. Eller kanskje plantebedene er fulle av gamle, utdaterte eller gjengrodde planter, og bedene trenger foryngelse.

Ikke alle hager trenger å byttes ut og bygges om helt. Noen har god grunnstruktur, noen har historie. Men alle hager kan forbedres med forsiktige og kreative løsninger.

Hagedesignere har ferdigheter og evner til å ta en eksisterende hage, redigere den følsomt og tilpasse den til din egen stil (og husstil). Men det viktigste er at designere kan sikre at du er sikker på design, valg av materialer, planter og styling før noen arbeider pågår. Sluttresultatet kan være dramatisk annerledes uten behov for en fullstendig ombygging.

Hvis du har et prosjekt med hage som:
– oppsett fungerer bra, men atmosfæren i hagen, stilen, planter er feil
– mangler noe spesielt
– passer ikke med din livsstil.

Kontakt meg for å diskutere prosjektet ditt, enten det er en helhet redesign eller å rediger av hage. Pris av rediger er fra 1100 kr (avhenger av størrelse og kompliksitet).

Del innlegg

Vil du ha mer nyttig informasjon direkte til innboksen din?

Få bloggartikler så snart de er publisert, samt hagedesigntips og råd med nyheter om produkter av og til. Du kan melde deg av når som helst.