Tjenester

Hvert prosjekt er unikt og har sin egen kompleksitet, så ta kontakt for å se hvordan vi kan jobbe sammen for å skape noe som passer ditt hjem og ditt budsjett. Ta gjerne kontakt for å få mer informasjon om mine tjenester og å få et tilbud tilpasset dine behov.

Hvert prosjekt er unikt og har sin egen kompleksitet, så ta kontakt for å se hvordan vi kan jobbe sammen for å skape noe som passer ditt hjem og ditt budsjett. Ta gjerne kontakt for å få mer informasjon om mine tjenester og å få et tilbud tilpasset dine behov.

Hagedesign

Få et nytt design og planløsning av hagen med alle hovedelementene (uten plantene) plassert på tegningen. Du mottar en designpakke bestående av:

Fra KR 6250 + mva 

(basert på prosjektets kompleksitet)

*Tilbys også virtuelt

Plantedesign

Få din egen kombinasjon av planter som fungere godt sammen med eksisterende planter i plantebedene dine eller til nye staudebed eller plantekasser. Du får:

Fra KR 3250 + mva

(basert på størrelse og antall av staudebedene)

*Tilbys også virtuelt

Hagedesign + Plantedesign = Helhet design

Helhet hagedesign er den perfekte måten å endre hagen på fra bunnen av. Vi vurderer alt- utforming, elementer du ønsker, materialer, planteområder og planter. Til slutt får du en skreddersydd løsning med en pakke med detaljerte & målte tegninger med en hagedesign og plantedesign klar for den byggefasen.

Fra KR 13 000 + mva

(basert på prosjektets kompleksitet)

Hagedesign tegninger som er del av designprosessen

*Tilbys også virtuelt

1-2-1 Råd & Coaching

Noen ganger hjelper det å snakke med noen om prosjektet ditt og du trenger hjelp til å avklare ideer, finne inspirasjon, tips om hvordan takle et konkret problem eller hjelp til å komme i gang. Vi møter via Googlemeet & du bestemmer temaet selv. Vi snakker om prosjektet ditt og etter møtet mottar du et oppfølgingsdokument med skreddersydde løsninger, praktiske tips, råd og personlige anbefalinger og forslag.

Hvem er det til?

Coaching møter ta ca. 90 minutter og skjer med live videomøter, slik at du kan dra nytte av coaching for hagedesign uansett hvor du er. Pris: KR 1750 + mva

Hagevedlikehold

Trenger du regelmessig vedlikehold, for spesielle anledninger (som fest, visinger) eller feriestell?
Vedlikeholdsoppgavene inkluderer luking, vanning, plenpleie, beskjæring av busker og trær, stell av stauder, generelle oppgaver for å holde hagen vakker. 

Ta gjerne kontakt for en befaring og tilbud. Tjenesten innholder:

Timepris KR 650 + MVA eller pakkepris i henhold til vedlikeholdsplanen

HAGEDESIGN

Hva består hagedesign av?

Få et nytt utforming og planløsning av hagen med alle hovedelementene (uten plantene) plassert på tegningen. Du mottar en designpakke bestående av:

Fra KR 6250 + mva (basert på prosjektets kompleksitet)

PLANTEDESIGN

NT Garden Design plant moodboard

Hva består plantedesign av?

Få din egen kombinasjon av planter som fungere godt sammen med eksisterende planter i plantebedene dine eller til nye staudebed eller plantekasser. En plantedesign gjelder:

Fra KR 3250 + mva (basert på prosjektets kompleksitet)

HELHET DESIGN

Hagedesign tegninger som er del av designprosessen

Hagedesign + Plantedesign = helhet design

Helhet hagedesign er den perfekte måten å endre hagen på fra bunnen av. Vi vurderer alt – elementer du ønsker, materialer, planteområder, planter. Og til slutt får du en skreddersydd løsning med en pakke av detaljerte tegninger med en hagedesign og plantedesign klar for den neste fasen.

Fra KR 13 000 + mva (basert på prosjektets kompleksitet)

RÅD & COACHING

1-2-1 Konsultasjonsmøte

Noen ganger hjelper det å snakke med noen om prosjektet ditt og du trenger hjelp til å avklare ideer, finne inspirasjon, tips om hvordan takle et konkret problem eller hjelp til å komme i gang. Vi møter via Googlemeet & du bestemmer temaet selv. Vi snakker om prosjektet ditt og etter møtet mottar du et oppfølgingsdokument med skreddersydde løsninger, praktiske tips, råd og personlige anbefalinger og forslag. Mer info her.

Møtet ta ca. 90 minutter.  Pris: KR 1850 + mva

Klar til å komme i gang?

Send info om hageprosjektet ditt og hva du leter etter, se hvordan NT Garden Design kan hjelpe deg og få et uforpliktende tilbud.

Klar til å komme i gang?

Fortell oss om hageprosjektet ditt og hva du leter etter, se hvordan NT Garden Design kan hjelpe deg og få et uforpliktende tilbud.